Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Legal & privacy.
Colligent

Fastighetsinkasso

Med drygt 70 % av Sveriges börsnoterade fastighetsbolag som kunder är Colligent landets ledande inkassobolag inom fastighet och hyra.

Colligent arbetar idag med över 500 fastighetsbolag som har såväl bostäder och bostadsrättsföreningar som kommersiella lokaler i sina bestånd. Vi bistår med hjälp genom hela inkassoprocessen, från påminnelse till eventuell avhysning eller tvångsförsäljning.

Att bedriva inkassoverksamhet inom fastighetsbranschen kräver god kunskap om dess komplexa lagar och regleringar. Tack vare vår långa erfarenhet av fastighetsinkasso har vi utarbetat processer för att så snabbt och effektivt som möjligt inkassera såväl kommersiella hyresfordringar som fordringar mot kvarboende och avflyttade hyresgäster.

När du anlitar Colligent får du en personlig rådgivare med stor erfarenhet och respekt för din hyresgästrelation, vilket garanterar en effektiv process anpassad efter dina behov.

Kontakta oss för att få veta mer om våra inkassotjänster inom fastighet och hyra.

Vill du veta mer om våra inkassotjänster?

  • Vänligen ange namn eller företag
  • Vänligen ange kontaktväg