Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Legal & privacy.
Colligent

Företagsinkasso

Colligent har lång erfarenhet av att bedriva inkassoverksamhet business-to-business. Vi skapar skräddarsydda lösningar och flexibla vägar för att du ska få betalt för dina förfallna fordringar så snabbt som möjligt.

Tyvärr är det inte ovanligt att företag inte betalar sina fakturor i tid. Därför har Colligent en egen avdelning som specialiserar sig på just inkassoverksamhet business-to-business.

När du anlitar oss får du får en kontaktperson med specialistkompetens inom din bransch och dess regelverk. På så sätt kan vi bearbeta din kund på ett professionellt sätt, utan att riskera er fortsatta affärsrelation.

Juridisk kompetens och förhandlingsvana

Våra rådgivare hanterar dagligen allt från enklare inkassoärenden till mer komplexa processer och bistår alltid med åtgärdsrekommendationer utifrån din aktuella situation. Om din kund skulle bestrida din fordran eller ställa motkrav har Colligent stor juridisk kompetens och kan driva hela processen för att du ska få betalt för din fordran.

Våra tjänster inom företagsinkasso täcker allt från en första fakturapåminnelse och löpande inkassohantering till juridisk rådgivning och efterbevakning.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur Colligent kan hjälpa dig med inkasso business-to-business.

Vill du veta mer om våra inkassotjänster?

  • Vänligen ange namn eller företag
  • Vänligen ange kontaktväg