Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Juridiktjänster

Colligent Juridik erbjuder juridisk rådgivning inom flertalet rättsområden och branscher. När du anlitar oss sätter vi dig i tät kontakt med våra kvalificerade jurister för att hitta den bästa lösningen för din specifika situation.

Colligents jurister har mångårig erfarenhet av juridisk rådgivning och juridiska processer – såväl utom rätta som i domstol. Vi har stor erfarenhet av komplexa tvistemålsprocesser inom områden som kommersiell avtalsrätt, bank- och finansrätt, transporträtt, obeståndsrätt samt hyres- och fastighetsrätt.

Vi har bred affärsjuridisk kompetens och stor vana av att upprätta olika typer av affärsjuridiska avtal. Vi bistår våra klienter med allt från kommersiell kontraktsskrivning till att upprätta avtal i samband med förvärv eller försäljning. Oavsett vad du behöver hjälp med kan du känna dig trygg i att du företräds av kompetenta och lyhörda jurister med stor förståelse för din affär.

Använd menyn här intill för att läsa mer om våra specialistområden.