Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent
18 mars 2019 | Fastighet & hyra

Webinar om dödsbon

Välkommen på webinar den 3 april kring ämnet dödsbon. Vilka konsekvenser får det för dig som hyresvärd och hur ska du hantera situationen rent rättsligt om din hyresgäst avlider?

Livet har sin gång, och det är inte alltid lätt att prata om. Men ibland är det nödvändigt att även prata om det som är svårt. Vad händer om din hyresgäst avlider? Vilka konsekvenser får det för dig som hyresvärd och hur ska du hantera situationen rent rättsligt?

Välkommen att delta på vårt kostnadsfria webinar om dödsbon. Mitar Marjanovic, processjurist på Colligent belyser ämnet och ger råd till dig som hyresvärd.

Webinaret är den 3 april klockan 10.00–11.00. Oavsett var du befinner dig kan du delta via mobil, dator eller surfplatta och ställa frågor till oss direkt via chatt. Anmäl dig här eller hör av dig till Erik eller Daniel nedan, så ser vi till att du får en plats.