Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Life at Colligent

Colligent söker ständigt efter nya talanger som vill utveckla inkassobranschen tillsammans med oss. Vi är ett inkassobolag med stort fokus på etik och goda relationer i allt vi tar oss för. Dessa värderingar har växt fram som kännetecken hos våra medarbetare.

På Colligent vill vi skapa goda möjligheter för medarbetare att utvecklas och växa med bolaget. Ständig kompetensutveckling och ”högt i tak” på kontoret är en självklarhet. Vi vill fortsätta vara ett bolag som våra anställda är stolta över att representera. 

Vill du bli en del av oss?

För tillfället har vi inga lediga tjänster.Hittar du ingen ledig tjänst, men tycker att Colligent verkar vara ett roligt företag att arbeta på?

Vi är alltid intresserade av nya talanger och tar gärna emot spontanansökningar. Skicka ett personligt brev och ditt CV, eller skriv några rader om varför du är intresserad av att bli vår medarbetare och vad du kan tillföra till HR@colligent.se.