Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Ledningen

 • Jessica Orrmyr - Managing Director & General Counsel
 • Jessica tog sin Juristexamen på Handelshögskolan i Göteborg och anställdes på Svefo Sverige AB under studietiden. När Svefo Sverige AB senare köptes upp av Collector AB fortsatte Jessica arbeta inom organisationen. Jessica arbetade sedan som processjurist på juridikavdelningen i 10 år innan hon tillträdde rollen som Chefsjurist på Colligent Inkasso AB. Den 1 januari 2018 fick Jessica posten som vice VD för Colligent och den 1 februari 2019 tillträdde hon som VD.
 • Anders Dahlin - Chief Operating Officer
 • Anders har sin bakgrund inom transport- och logistikbranschen. Han har jobbat på Schenker sedan tidigt 1990-tal och har lång erfarenhet av kredithandläggning och kreditgivning. Anders kommer senast från en tjänst som Credit Manager. I juni 2019 började han som COO på Colligent.
 • Anna Kardell - Product Manager B2B
 • Anna har lång erfarenhet inom Collector-koncernen där hon arbetat i flertalet roller de senaste sju åren. I grunden har Anna en Juristexamen från Lunds Universitet och hon startade sin karriär inom Colligent som rådgivare år 2012. Anna avancerade till Team Leader under 2013 för att växla om ytterligare till Team Manager 2014. I januari 2016 blev hon Head of Collection inom Colligent och i januari 2018 tillträdde hon sin nuvarande roll som Product Manager B2B.
 • Pia Krusén Eriksson - Product Manager B2C
 • Pia har lång och bred erfarenhet från inkassobranchen. Hon startade sin karriär på Colligent 2009 då hon tillträdde rollen som Team Manager för egeninkassot på Collector Bank. Pia har examen från Förvaltningshögskolan och har läst externredovisning och marknadsföring på Handelshögskolan i Göteborg. Hon har även arbetat som affärsutvecklingschef för Colligent och varit ansvarig för Colligents inkassoverksamhet i Norge och Finland. I december 2018 tillträdde hon rollen som Product Manager B2C.
 • Mats Dalklint - Product Manager Purchased Debt
 • Mats kom till Collector-koncernen i samband med köpet av Electra Finans 2006 och har sedan dess arbetat med inkassering av bankens köpta fordringar – Purchased Debts, först som kredithandläggare och senare teamledare. Sedan 2012 är han produktchef. Mats har tidigare erfarenhet från sparbanksvärlden samt det statliga problemkreditbolaget Ventatius AB. Han en examen i nationalekonomi från Lunds Universitet.
 • Erik Åkerman - Head of Sales
 • Erik har omfattande erfarenhet inom B2B-försäljning, kundvård och uppdragsinkasso. Han har arbetat inom Collector-koncernen i sju år och startade sin karriär som Client Executive på Collector Bank. Därefter gick han över till rollen som Key Account Manager för Colligents största kunder. Erik är i dag försäljningschef för Colligents tjänster i Norden.
 • Heidi Nymoen Martinsen - Managing Director Norway & License Holder
 • Med lång erfarenhet från inkassobranschen startade Heidi sin karriär inom Collector-koncernen 2008. Hon började som rådgivare och har sedan dess haft flera olika positioner inom utveckling och ledning. För att bedriva inkassoverksamhet i Norge krävs att en person i ledande befattning har ett personligt inkassotillstånd. 2010 beviljades Heidi sitt inkassotillstånd. I januari 2017 blev hon COO för Colligent Norge och i januari 2019 tillträdde hon som Managing Director för Colligent Norge AS.