Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Ledningen

  • Jessica Orrmyr - VD och Chefsjurist
  • Jessica startade som chefsjurist för Colligent Inkasso AB i augusti 2016. Jessica tog sin Juristexamen på Handelshögskolan i Göteborg och anställdes på SVEFO Sverige AB under studietiden. När SVEFO Sverige AB senare köptes upp av Collector AB fortsatte Jessica arbeta inom organisationen. Jessica arbetade sedan som processjurist på juridikavdelningen i 10 år innan hon tillträdde rollen som Chefsjurist på Colligent Inkasso AB. Den 1 januari 2018 fick Jessica posten som vice VD för Colligent och den 1 februari 2019 tillträdde hon som VD.
  • Anna Kardell - Head of Collection B2B
  • Anna har lång erfarenhet inom Collector-koncernen där hon arbetat i flertalet roller de senaste sju åren. I grunden har Anna en Juristexamen från Lunds Universitet och hon startade sin karriär inom Colligent Inkasso AB som rådgivare år 2012. Anna avancerade till Team Leader under 2013 för att växla om ytterligare till Team Manager år 2014. I januari 2016 tillträdde hon sin nuvarande roll som Head of Collection B2B inom Colligent Inkasso AB.
  • Erik Åkerman - Head of Sales
  • Erik har en omfattande erfarenhet inom B2B försäljning, kundvård och uppdragsinkasso. Han har arbetat inom Collector-koncernen i sju år och startade sin karriär som Client Executive på Collector Bank. Därefter gick han över till rollen som Key Account Manager för Colligents största kunder. Erik är i dag försäljningschef för Colligents tjänster i Norden.